冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
但馬鶏と淡路島レタスのフロマージュドレッシング
Tajima chicken and Awaji Island lettuce with fromage dressing
沖縄伝統の味ミミガーと烏賊とザーサイのナムル仕立て
Namul with Okinawa traditional dish “Mimi-gar ”(pig’s ear), squid, and pickled mustard greens
コールミート盛り合わせ(ランチのみ)
Cold meet (Lunch Only)
九州産不知火と鯖のエスカベッシュ(ランチのみ)
Shiranui citrus from Kyushu and mackerel escabèche (Lunch Only)
加古川水菜とシラウオの柚子胡椒マリネ(ディナーのみ)
Potherb mustard from Kakogawa and whitebait marinade with Yuzu pepper (Dinner Only)
九州産不知火とスモークサーモンのサラダ仕立て(ディナーのみ)
Shiranui citrus from Kyushu and smoked salmon salad (Dinner Only)
鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
【平日ランチ】【Weekday lunch】
桶盛り サーモンの刺身
Salmon sashimi
桶盛り 炙り鮪のタタキ
Seared tuna tataki
北日本近海スルメイカの細造り
Thinly sliced Northern Japan coastal squid sashimi
【土日祝ランチ】【Weekend/Holiday Lunch】
桶盛り サーモンの刺身
Salmon sashimi
桶盛り 鹿児島県産 キビナゴの刺身
Silver-stripe round herring from Kagoshima sashimi
小鉢盛り 北日本近海烏賊の細造り
Thinly sliced Northern Japan coastal squid sashimi
鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
【平日ディナー】【Weekday Dinner】
小鉢盛り お造り盛り合わせ(サーモン キビナゴ ホタテ)
Assorted sashimi (salmon, silver-stripe round herring, scallops)
小鉢盛り 鹿児島県 枕崎 ぶえん鰹のタタキ
Seared bonito tataki from Kagoshima, Makurazaki
桶盛り 甘海老の刺身
Sweet shrimp sashimi
【土日祝ディナー】【Weekend/Holiday Dinner】
小鉢盛り お造り盛り合わせ(サーモン キビナゴ ホタテ)
Assorted sashimi (salmon, silver-stripe round herring, scallops)
小鉢盛り 九州 黒瀬鰤の刺身
Kurose-buri (yellowtail) from Kyushu
桶盛り 甘海老の刺身
Sweet shrimp sashimi
佐賀県郷土料理 およごし
Saga traditional dish: Oyogoshi
手作り惣菜 炊き物
Homemade simmered dish
九州郷土料理 薩摩揚げと淡路玉葱の平天
Kyushu traditional dish: Satsuma-age (fried fish cake) with Awaji onion tempura
九州郷土料理 しめ鯖
Kyushu traditional dish: Shime-saba (Marinated mackerel)
手作り惣菜 出来立て豆腐の湯葉添え(ランチのみ)
Homemade fresh tofu with yuba (Lunch Only)
熊本郷土料理 辛子蓮根(ディナーのみ)
Kumamoto traditional dish: Karashi Renkon (Mustard stuffed lotus root) (Dinner Only)
宮崎郷土料理 レタス巻き(ディナーのみ)
Miyazaki traditional dish: Rolled sushi with lettuce (Dinner Only)
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
福岡名物 博多もつ鍋
Fukuoka specialty: Hakata Motsunabe (beef offal hotpot)
宮崎県産 チキン南蛮 特製タルタルソース
Miyazaki Prefecture: Chicken Nanban (fried chicken with vinegar and tartar sauce)
宮崎県産 ミヤチク豚肩ロースのグリル ソース・ヴァン・ルージュ
Miyazaki Prefecture: Grilled Miyachiku pork shoulder with red wine sauce
赤魚のポワレ 博多スギタケのソース ヴァン・ブラン
Pan-fried red fish with Hakata sugitake mushrooms and white wine sauce
鹿児島県産 鰤と魚介のブイヤベース
Kagoshima Prefecture: Yellowtail and seafood bouillabaisse
中国料理 スペアリブ
Spare ribs
福岡名物 焼きカレーのグラタン
Fukuoka Specialty: Baked curry gratin
週替わりパスタ(ランチのみ)
This week's pasta (Lunch Only)
沖縄郷土料理 ラフテー(ディナーのみ)
Okinawa traditional dish:Braised pork (Rafutee) (Dinner Only)
鹿児島郷土料理 薩摩汁
Kagoshima traditional miso soup(Satsuma jiru)
特製 牛すじカレー
Special beef tendon curry
鹿児島県産 黒豚餃子
Kagoshima Prefecture: Black pork Chinese dumplings
小籠包
Xiao Long Bao (Soup dumplings)
桜海老の茶碗蒸し(赤色の釜揚げ桜海老)
Steamed egg custard with Sakura shrimp (boiled sakura shrimp)
淡路米・各種漬物
Rice from Awaji Island & Various Pickles
六甲味噌の味噌汁
Rokko miso soup
サラダコーナー Salads
下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)
トレビス(モーニング・ランチ)
Red leaved chicory(Morning and Lunch)
水菜(モーニング・ランチ)
Potherb mustard(Morning and Lunch)
紅芯大根(モーニング・ランチ)
Water melon radish(Morning and Lunch)
ルッコラとアンディーブのサラダ(ディナーのみ)
Arugula and endive Salad(Morning and Lunch)
コールスローとサラダセロリ(ディナーのみ)
Coleslaw and salad celery(Dinner Only)
フリルレタスとクレソンサラダ(ディナーのみ)
Frill Lettuce and Watercress Salad(Dinner Only)
淡路島オニオンスライス
Awaji onion slices
ミニトマト
Mini Tomatoes
メランジェサラダ
Melange Salad
キッズメニュー Kids menu
お子様プレート
Children's Plate
※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。
お子様カレー
Children's Curry※アレルギーフリーにてご用意しております。
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
焦がしニンニク 黒マー油の長崎ちゃんぽん麺 自家製スープ
Nagasaki Champon noodles with homemade broth and garlic oil
長崎県産 キビナゴと海老と野菜の天麩羅
Nagasaki Prefecture: Silver-stripe round herring , shrimp, and vegetable tempura
宮崎郷土料理 鶏の炭火焼き 桜チップの香り
Miyazaki Regional Dish: Charcoal grilled chicken with cherry wood chip aroma
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
牛肉と野菜の鉄板焼き 淡路玉葱のソース
Beef and Vegetables teppanyaki with Awaji onion sauce
糸よりと海老と野菜の天麩羅
Ito-yori fish, shrimp, and vegetable tempura
焦がしニンニク 黒マー油の長崎ちゃんぽん麺 自家製スープ
Nagasaki Champon noodles with homemade broth and garlic oil
デザートカービング
Dessert Carving
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
焦がしニンニク 黒マー油の長崎ちゃんぽん麺 自家製スープ
Nagasaki Champon noodles with homemade broth and garlic oil
長崎県産 キビナゴと海老と野菜の天麩羅
Nagasaki Prefecture: Silver-stripe round herring , Shrimp, and Vegetable Tempura
宮崎郷土料理 鶏の炭火焼き 桜チップの香り
Miyazaki Regional Dish: Charcoal grilled chicken with cherry wood chip aroma
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
ローストビーフ 灘の酒粕マリネ 淡路玉葱のソース
Roast Beef with Nada Sake Lees Marinade and Awaji Onion Sauce
糸よりと海老と野菜の天麩羅
Ito-yori fish, shrimp, and vegetable Tempura
宮崎郷土料理 鶏の炭火焼き 桜チップの香り
Miyazaki Regional Dish: Charcoal grilled chicken with cherry wood chip aroma
デザートカービング
Dessert Carving
デザートDesserts
各種デザート(ランチ3種類)(夜4種類)
Various desserts (3 kinds for lunch, 4 kinds for dinner)