冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
お刺身3種盛り合わせ
3 kinds of sliced raw fishes
甘海老の氷漬け
【平日ディナー、土日祝ランチ&ディナー】
Northern shrimp
【weekday dinner, Holiday lunch and
北日本近海産スルメイカの細造り
Sliced raw squid
各種手作り惣菜
Side dish
出来立て豆腐
Homemade Tofu
もずく酢
Vinegared mozuku seaweed
炙りマグロのタタキ
平日ランチのみ】
Seared tuna【only Weekday lunch】
兵庫県産野菜と但馬鶏のシーザーサラダ
Caesar salad with Tajima chicken and locally grown vegetables
海老の揚げパン
Fried shrimp bread
スペイン産サルチションと合鴨のパストラミ オリーブ添え
Spanish salchichon and duck pastrami duck with olives
スモークサーモンのカラフルサラダ仕立て
Colorful salads with smoked salmon
彩り野菜とカラスガレイのエスカベッシュ
Escabeche of Colorful Vegetables and Black Flounder
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
ソフトシェルチリシュリンプ
Soft-shell shrimp with chili
赤魚のポワレ 蟹味噌のバターソース
Pan-fried red fish with crab miso butter sauce
韓国醤油 カンジャンチキン
“Kan Jang Chicken” with Korean soy sauce
烏賊と海老マヨソース
Squid and shrimp with mayonnaise sauce
冬野菜のクリーミーグラタン
Creamy gratin of winter vegetables
低温調理 国産豚肩ロースのグリル 粒マスタードソース
Grilled low-temperature cooked domestic pork shoulder with grain
鶏腿肉のグリル 淡路島玉葱を使ったシャリアピンソース
Grilled chicken thigh with Awaji onion Chaliapin sauce
冬野菜と海鮮スンドゥブチゲ
Winter vegetable and seafood Sundubu Jjigae
酒処 灘五郷の酒粕を使った鰤カマの粕汁
Soup made with Nada sake lees and Buri Kama (Yellowtail Collar)
青森県産ホタテと海老の茶碗蒸し
Steamed egg custard with Aomori scallop and shrimp
スパイスが効いた淡路島玉葱の牛すじカレー
Spicy beef tendon curry with Awaji Island onions
蟹小籠包
Xiaolongbao with crabmeat
(Soup dumplings)
桃まん
Dim-sum
日替わりスープ【ポタージュORオニオンスープ】
Today's soup【potage or onion soup】
白玉ぜんざい
Sweet red bean soup with glutinous rice dumplings
淡路米・各種漬物
Rice from Awaji Island & Various Pickles
六甲味噌の味噌汁
Miso Soup with Rokko Miso
サラダコーナー Salads
下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN コールスロー
Coleslaw
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN パプリカ
Paprika
キッズメニュー Kids menu
お子様プレート Kids plate
※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。
お子様カレー ※アレルゲンフリー
Kids curry
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
宮崎県産 豚肩ロースの炙り 淡路玉葱のソース
Grilled pork shoulder from Miyazaki with Awaji onion sauce
海老とワカサギの天ぷら
Shrimp and Wakasagi Tempura
サーモンのミニ丼 刻み山葵を添えて
Mini salmon rice bowl with grated Wasabi
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
炭火で炙る牛肉の炙り焼き 淡路玉葱のソース【11月】
Charcoal-grilled beef with Awaji onion sauce [November]
灘の酒粕でマリネしたローストビーフ【12月】
Roast beef marinated in Nada Sake lees [December]
海老とワカサギの天ぷら
Shrimp and Wakasagi Tempura
北海道産紅ズワイ蟹
Hokkaido red snow crab
《デザート》アップルパイ
Apple pie
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
灘の酒粕でマリネした ローストビーフ
Roast beef marinated in Nada Sake lees
兵庫県産野菜と豚肩ロースのしゃぶしゃぶ
Shabu-shabu with Hyogo vegetables and Pork Shoulder
北海道産紅ズワイ蟹
Hokkaido red snow crab
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
酒処 灘五郷の酒粕でマリネしたローストビーフ
Roast beef marinated in Nada Sake lees
海老と骨付き鮟鱇の天ぷら
Shrimp and bone-in anko (angel fish) Tempura
北海道産紅ずわい蟹
Hokkaido red Snow crab
《デザート》アップルパイ
Apple pie
クリスマスメニュー<ライブクッキング> 12/23~12/25 Chef’s Performance
灘の酒粕でマリネした ローストビーフ
Christmas roast chicken
ローストチキン
Sirloin steak
北海道産紅ズワイ蟹
Steamed red snow crabmeat
デザート
Dessert
デザートDesserts
ガトーアセロラ
Gâteau acerola
サングリア・ビアンカ風パンチとタピオカパール
Sangria Bianca punch with tapioca pearls
あまおうのパンナコッタ 練乳ソース
Amaou strawberry panna cotta with condensed milk sauce
柚子餅
Yuzu mochi
黒豆抹茶ロール
Black bean matcha rolled cake
各種フルーツ
Assorted fruits
各種アイスクリーム
ice cream