冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
【ランチメニュー】【Lunch Menu】
サーモンの刺身
Salmon Sashimi
スルメイカの細造り
Thin-sliced Squid
淡路島産玉葱素麺
Awaji Onion Somen Noodles
鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
【ディナーメニュー】【Dinner Menu】
お造り3種の盛り合わせ
Three types of sashimi
サーモンの刺身
Salmon Sashimi(Weekday Only)
甘えびの刺身
Shrimp Sashimi (Weekend Only)
淡路島産玉葱素麺
Awaji Onion Somen Noodles
【ランチメニュー】【Lunch Menu】
彩り野菜と若鶏の棒棒鶏ソース
Bang Bang Chicken Sauce with Colorful Vegetables
夏野菜と太刀魚のエスカベッシュ
Summer Vegetable and Cutlassfish Escabeche
コールミート盛り合わせ
Assortment of Cold Meat
兵庫県産夏野菜と但馬鶏のシーザーサラダ
Caesar Salad with Hyogo Summer Vegetables and Tajima Chicken
【ディナーメニュー】【Dinner Menu】
産地直送ズッキーニとトマトのピストゥソース モッツァレラチーズ添え
Locally grown zucchini & Tomato with Pistou Sauce , and Mozzarella
彩り野菜と若鶏の棒棒鶏ソース
Bang Bang Chicken Sauce with Colorful Vegetables
兵庫県産夏野菜と但馬鶏のシーザーサラダ
Caesar Salad with Hyogo Summer Vegetables and Tajima Chicken
泉州水茄子と神戸市西区岩岡産カッテージチーズと生ハム 加古川市産ルッコラ添え
Senshu Mizunasu Eggplant, Fig, and Prosciutto with Arugula from Kakogawa
自家製豆腐
Homemade Tofu
湯葉豆腐
Yuba Tofu (Tofu Skin)
自家製ひじき煮
Simmered Hijiki Seaweed
自家製里芋の煮物
Simmered Taro
自家製高野豆腐
Koya-dofu
自家製大根とひろうすの煮物
Simmered Daikon Radish and Hiryouzu (Tofu Fritter)
自家製切り干し大根
Simmered Shredded Radish
モロヘイヤと長いものオクラ添え
Mallow Leaf and Nagaimo Yam with Okura
茶豆のえだまめ
Edamame (Chamame Soybeans)
蛸と胡瓜の雌株和え(ディナーのみ)
Marinated Octopus & Cucumber with Mekabu (Seaweed)(Only Dinner)
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
海老のビスク風クリームグラタン
Shrimp Bisque-Style Cream Gratin
赤魚のポワレ バルサミコソース
Pan-fried Red Fish with Balsamic Sauce
宮崎県産ミヤチク豚肩ロースのグリル 赤ワインソース
Grilled Miyachiku Pork with Redwine Sauce
【翠亨園メニュー】青梗菜と若鶏のクリーム煮(ランチのみ)
Cream Stewed Chicken and Pak Choy(Suikyōen) (Lunch Only)[Chinese Cuisine "Suikyoen" ] (Lunch Only)
【翠亨園メニュー】青梗菜と海老と貝柱のクリーム煮(ディナーのみ)
Braised Shrimp, Scallop, and Bok Choy in Cream Sauce [Chinese Cuisine "Suikyoen" ] (Dinner Only)
若鶏のグリル シャリアンピンソース
Grilled Chicken with Chalianpin Sauce
夏野菜とメバルのアクアパッツァ
Acqua Pazza with Summer Vegetables and Rockfish
週替わりパスタ(ランチのみ)
Weekly Pasta (Lunch Only)
若鶏の竜田揚げ 酒粕のエッセンス
Tatsuta Fried Chicken with
夏野菜のスタミナホルモンチゲ鍋(ディナーのみ)
Korean stew "jjigae" with Hormone and Summer Vegetables(Dinner Only)
淡路島産釜揚げしらすとアサリと水菜のパスタ(ディナーのみ)
Pasta with boiled Whitebait, clams and mizuna (Dinner Only)
季節の茶碗蒸し
Steamed egg custard with Seasonal Ingredients
点心 小籠包
Xiaolongbao
点心 胡麻団子
Sesame Balls
GARDEN特製 淡路島玉葱の牛すじカレー
Awaji Onion & Beef Tendon Curry
兵庫県産夏野菜のグリーンカレー ジャスミンライスと共に
Hyogo Summer Vegetable Green Curry with Jasmine Rice
オニオンスープ
Onion Soup
本日のポタージュ
Today`s Soup
六甲味噌を使用した味噌汁
Miso Soup with Rokkō Miso
サラダコーナー Salads
*下記より日替わりでご用意いたします。
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
Mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN パプリカ
Paprika
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN コールスロー
Coleslaw
キッズメニュー Kids menu
お子様プレート
Children's Plate
※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。
キッズカレー
Children's Curry
※アレルギーフリーにてご用意しております。
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance(Weekdays Lunch)
揚げたて 烏賊と海老と夏野菜の天婦羅
Squid, Prawn, and Summer Vegetable tempura
炭火で炙る 兵庫県産但馬鶏の炭火焼き ガーリックソース
Charcoal-grilled Tajima Chicken (Hyogo) with Garlic Sauce
豚肩ロースの黄金出汁のしゃぶしゃぶ
Pork Shoulder Shabu-Shabu, Golden Dashi Broth
かき氷
Shaved Ice
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance(Weekdays Dinner)
鉄板焼き 夏野菜のプルコギ
Teppanyaki-style Bulgogi with Summer Vegetables
揚げたて 茶美豚と野菜の串カツ
Freshly Fried Charcoal Pork & Vegetable Skewers (Kushi-katsu)
海老・小蛸のアヒージョ バケット添え
Shrimp & Baby Octopus Ajillo with Baguette
かき氷
Shaved Ice
ライブクッキングコーナー(土日祝&8/12-8/15ランチ) Chef’s Performance(Weekends, Holidays &8/12-8/15Lunch)
揚げたて 鱧と海老と夏野菜の天婦羅
Pike Conger, Prawn, and Summer Vegetable Tempura
炭火で炙る 兵庫県産但馬鶏の炭火焼き ガーリックソース
Charcoal-grilled Tajima Chicken (Hyogo) with Garlic Sauce
海老・小蛸のアヒージョ バケット添え
Shrimp & Baby Octopus Ajillo with Baguette
かき氷
Shaved Ice
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー&8/12-8/15) Chef’s Performance (Weekends ,Holidays&8/12-8/15 Dinner)
揚げたて 鱧と海老と夏野菜の天婦羅
Pike Conger, Prawn, and Summer Vegetable Tempura
GARDEN特製 ローストビーフ 灘の酒麹マリネ
Roast Beef Marinated in Nada Sake Lees
炭火で炙る 鰻丼
Charcoal-grilled Eel Rice Bowl
かき氷
Shaved Ice
お米 Rice
淡路島産白米
Steamed White Rice (Awaji Island-grown)
デザートコーナー Desserts Corner
北海道メロンケーキ
Hokkaido Melon Cake
苺ロール
Strawberry Roll
シャインマスカットムース
Shine Muscat Mousse
キルシュ シュニッテ
Kirsch Schnitte
ヴァニラパンナコッタ
Vanilla Panna Cotta
抹茶饅頭
Matcha Steamed Bun
各種フルーツ
Fruits
各種アイスクリーム
Ice Cream