冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
甘海老の氷漬け
Northern shrimp
お刺身の盛り合わせ(キビナゴ ホタテ ビンチョウ)
Assorted sliced raw fish(Silver-stripe round herring, Scallops, Albacore)
サーモンと鱒いくら
Salmon and trout Salmon roe
自家製豆腐
Homemade Tofu
枝豆
Green soybeans
冬の味覚 わかさぎのエスカベッシュ
Pond smelt escabeche
カッテージチーズと生ハムの彩りサラダ仕立て
Colorful salad with cottage cheese and prosciutto
但馬鶏のローストチキンと林檎サラダ ナッツソース
Roasted Tajima chicken and apple salad with nut sauce
淡路玉葱と加古川市産ルッコラ、スモークサーモンのビネグレットソース
Awaji onion, locally grown arugula and smoked salmon with vinaigrette sauce
黒胡椒ハム・サラミ・トマトハム 盛り合わせ
Assorted black pepper ham, salami and tomatoham
お正月メニュー
(1/1~3限定)
GARDEN 雑煮
“O-zoni” Japanese new year soup
各種おせち料理 Traditional Japanese New Year feast
寿蒲鉾 Fish cake
黒豆 Black soybeans
紅白なます Shredded vegetables marine
栗きんとん Sweet chestnut with sweet potato
昆布巻き Kombu rolls
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
GARDEN淡路島オニオンと牛すじカレー
Onion from Awaji Island and beef tendon curry
GARDEN茶碗蒸し
Steamed egg custard
各種 飲茶
Dim Sum
魚介と野菜のブイヤベース
Bouillabaisse with seafoods and vegetables
低温調理 ミヤチクポークのグリル 白菜のエチュベ添え
Low-temperature grilled Miyachiku pork with Chinese cabbage etuver
鶏もも肉のフレッシュハーブのマリネ バルサミコソース
Herb marinated chicken thighs with balsamic sauce
赤魚のポワレ アメリケーヌソース
Pan-fried pacific ocean perch with American sauce
バターミルクでマリネしたフライドチキン
Fried chiken marinated with butter milk
【中国料理「翠亨園」プロデュース】白身魚のスパイシーフリット
Chinese menu (Spicy white fish fritter)
淡路島牛乳を使ったマカロニチキングラタン
Macaroni chicken gratin with Awaji Island milk
彩り野菜とローズマリーポテト
Colorful vegetables and potato with rosemary
サラダコーナー Salads
下記より数種類(その日の仕入れ状況によります。)
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
Mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN コールスロー
Coleslaw
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN パプリカ
Paprika
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
各種スープ Soups
味噌汁
Miso soup
本日のスープ
Today's soup
キッズコーナー Kids plate
出来立てをご用意いたします。お席にてご注文ください。
キッズプレート
Kids plate
アレルゲンフリー お子様カレー
Kids curry
ライブクッキングコーナー(ランチ) Chef’s Performance
GARDEN ローストビーフ 灘の酒粕マリネ
Roast beef with Nada sake lees
海老・かます・烏賊の天婦羅
Tempura - Shrimp, barracuda, squid
兵庫県産水菜と鴨の出汁しゃぶ or 鴨南蛮蕎麦 *お好みでお選びください
Shabu-shabu with potherb mustard and duck / Soba noodles with duck meat and scallions
ライブクッキングコーナー(ディナー) Chef’s Performance
国産牛ローストビーフ 灘の酒粕マリネ
Roasted Japanese beef with Nada sake lees
赤ムツ・海老・烏賊・野菜の天婦羅
Tempura - Blackthroat seaperch,shrimp,squid, vegetables
本マグロと寒鰤とサーモンの海鮮丼
Seafood rice bowl with blue-fin tuna, cold yellowtai and salmon
デザートカービング
Dessert
デザート、アイスクリーム各種
各種デザート
Dessert
フルーツの盛り合わせ
Seasonal fruits
4種類のアイスクリーム
Ice cream
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により、変更となる場合がございます。