冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
甘海老の氷漬け
Northern shrimp
冷やし稲庭うどん
Inaniwa Udon
お刺身盛り合わせ
Sliced raw fish
自家製豆腐
Homemade Tofu
兵庫県産無花果とルッコラと生ハムとサラミ
Locally grown fig and arugula with prosciutto and salami
合鴨の京蒸しのシーザーサラダ グラナ・パダーノ
Caesar salad with duck and Gradana Padano
淡路島玉葱とジャンボンハム 人参のビネグレットソース
Awaji Onion and jambon ham with carrot vinaigrette sauce
彩り野菜とカマスのエスカベッシュ
Escabeche of colorful vegetables and barracuda
ザーサイと中華クラゲと烏賊のマリネサラダ
Marinated salads with chinese jellyfish and squid and Szechuan pickles
手作り惣菜
Side dish
霜降り鱧の梅肉添え【9月】
Sea eel with ume plum paste
本日の刺身【10月】
Today's sashimi
サラダコーナー Salads
下記より数種類(その日の仕入れ状況によります。)
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
Mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN パプリカ
Paprika
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN コールスロー
Coleslaw
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
淡路島牛乳を使ったシーフードグラタン
Seafood gratin made with milk from Awaji Island
ミヤチクブランドポークのグリル 赤ワインソース
Grilled Miyachiku pork with red wine sauce
彩り野菜と魚介のブイヤベース
Bouillabaisse with colorful vegetables and seafoods
赤魚のポワレ 茸と九条ネギのグルノーブルソース
Pan-fried rockfish with mushrooms and kujo leeks in Grenoble sauce
若鶏のグリル リングイーネ添え
Grilled young chicken with linguine
青梗菜と海老と烏賊のサーティージャンソース
中国料理レストラン「翠亨園」より1品~油淋鶏~
Chinese-style fried chicken with sweet vineger sause
茸と野菜と鶏もも肉のフリカッセ
Stewed chicken thigh with mushrooms and vegetables
季節の茶碗蒸し
Seasonal steamed egg custard
灘の酒粕を使った粕汁
Soup made with Nada sake lees
飲茶
Dim-sum
丹波産 黒豆大豆の味噌汁
Miso soup with Tamba black soybeans
GARDEN 特製牛すじカレー
Beef tendon curry
淡路米
Rice from Awaji Island
各種スープ Soups
味噌汁 Miso soup
本日のスープ Today's soup
キッズコーナー Kids Corner
出来立てをご用意いたします。お席にてご注文ください。
キッズプレート Kids plate
アレルゲンフリー お子様カレー Kids curry
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
海老と鱚と野菜の天麩羅
Tempura ~Sea eel,prawn~
但馬鶏の炭火焼き 淡路オニオンソース
Chrcolal grilled Tajima chicken with Awaji onion sause
秋の味覚 秋刀魚の炭火焼き
Charcoal broiled pacific saury
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
灘五郷の酒粕の熟成ローストビーフ
Roast beef with Nada sake lees
海老と糸よりと野菜の天麩羅
Tempura ~Golden threadfin bream, prawn~
兵庫県産水菜の旨み溢れる鴨の出汁しゃぶ
Duck shabu-shabu with potherb mustard from Hyogo
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
鉄板焼き 牛肉と茸の朴葉味噌焼き
Teppannyaki ~ (Beef and mushrooms with Hoba Miso)
海老と鱚と野菜の天麩羅
Tempura ~Sea eel,prawn~
兵庫県産水菜の旨み溢れる鴨の出汁しゃぶ
Duck shabu-shabu with potherb mustard from Hyogo
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
海老と糸よりと野菜の天麩羅
Tempura ~Golden threadfin bream, prawn~
灘五郷の酒粕の熟成ローストビーフ
Roast beef with Nada sake lees
兵庫県産水菜の旨み溢れる鴨の出汁しゃぶ
Duck shabu-shabu with potherb mustard from Hyogo
デザート、アイスクリーム各種 Desserts
各種アイスクリーム
Ice cream
各種デザート
Desserts
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。