冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
甘海老の氷漬け(ディナーのみ)
Northern shrimp(Dinner)
炙りあん肝(ランチのみ)
Grilled monkfish liver(Lunch)
お刺身の盛り合わせ(キビナゴ ホタテ ビンチョウ)
Assorted sliced raw fish(Kibinago, Scallops, White tuna)
サーモンの刺身
Salmon sashimi
各種惣菜
Side dishes
自家製豆腐
Homemade Tofu
枝豆
Edamame
冬の味覚 わかさぎのエスカベッシュ
Smelt Escabeche
カッテージチーズと生ハムの彩りサラダ仕立て
Cottage Cheese and Prosciutto Salad
但馬鶏のローストチキンと林檎サラダ ナッツソース
Tajima Chicken Roast and Apple Salad with Nut Sauce
淡路玉葱と加古川市産ルッコラ、スモークサーモンのビネグレットソース
Awaji Onion and locally grown Arugula Salad with Smoked Salmon and Vinaigrette
黒胡椒ハム・サラミ・トマトハム 盛り合わせ
Black Pepper Ham, Salami, and Tomato Ham
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
GARDEN淡路島オニオンと牛すじカレー
Onion from Awaji Island and beef tendon curry
GARDEN茶碗蒸し
Steamed egg custard
冬野菜の鮟鱇鍋
Winter vegetables and monkfish Hot Pot
魚介と野菜のブイヤベース
Seafood and Vegetable Bouillabaisse
低温調理 ミヤチクポークのグリル 白菜のエチュベ添え
Low temperature grilled Miyachiku Pork with Braised Napa Cabbag
鶏もも肉のフレッシュハーブのマリネ バルサミコソース
Chicken Thigh Marinade with Fresh Herbs and Balsamic Sauce
赤魚のポワレ アメリケーヌソース
Pan-Seared Red Fish with Americain Sauce
生醤油麹で漬けた若鶏の竜田揚げ
Tatsuta-fried chicken with soy sauce rice malt
【中国料理「翠亨園」プロデュース】白身魚のスパイシーフリット
[Chinese Cuisine "Suikouen" ] Spicy Fried White Fish
淡路島牛乳を使ったマカロニチキングラタン
Macaroni chicken gratin with Awaji Island milk
彩り野菜とローズマリーポテト
Colorful Vegetables and Rosemary Potatoes
飲茶各種
Dim sum
サラダコーナー Salads
*下記より日替わりでご用意いたします。
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
Mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN パプリカ
Paprika
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN コールスロー
Coleslaw
各種スープ Soups
味噌汁
Miso soup
本日のスープ
Soup of the Day
キッズコーナー Kids plate
出来立てをご用意いたします。お席にてご注文ください。
キッズプレート
Kids plate
アレルゲンフリー お子様カレー
Allergen-Free Children’s Curry
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
国産豚肩ロースの鉄板焼き 淡路玉葱のソース
Japanese pork shoulder loin teppanyaki with Awaji onion sauce
兵庫県産野菜と海老とかますの天婦羅
Tempura - Locally grown vegetables, shrimp, barracuda
自家製魚介出汁のヌードル 三つ葉とすだち添え
Homemade Seafood Broth Noodles with Mitsuba and Sudachi
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
牛肉の鉄板焼き 淡路玉葱のソース
Beef teppanyaki with Awaji onion sauce
兵庫県産野菜と海老とかますの天婦羅
Tempura - Locally grown vegetables, shrimp, barracuda
兵庫県産水菜と鴨の出汁しゃぶor鴨南蛮蕎麦
Shabu-shabu with potherb mustard and duck / Soba noodles with duck meat and scallions
ハワイアンパンケーキ
Hawaiian Pancakes
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
GARDEN ローストビーフ 灘の酒粕マリネ
Roast beef with Nada sake lees
兵庫県産野菜と海老とかますの天婦羅
Tempura - Locally grown vegetables, shrimp, barracuda
自家製 魚介出汁のヌードル
Homemade Seafood Broth Noodles
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
GARDEN ローストビーフ 灘の酒粕マリネ
Roast beef with Nada sake lees
黒瀬鰤と淡路島レタスのしゃぶしゃぶ
Kurose Yellowtail and Awaji Lettuce Shabu-Shabu
兵庫県産野菜と海老とかますの天婦羅
Tempura - Locally grown vegetables, shrimp, barracuda
ハワイアンパンケーキ
Hawaiian Pancakes
デザート、アイスクリーム各種 Desserts
いちご小豆ケーキ
Strawberry Azuki Beans Cake
白玉みつまめ
Shiratama Mitsumame
メロンのパンナコッタ
Melon Panna Cotta
みたらし餅
Mitarashi Mochi
抹茶ムース
Matcha Mousse
各種フルーツ
Various Fruits
4種類のアイスクリーム
Ice Cream
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により、変更となる場合がございます。