新春特別ランチ
2024/12/31 tue.~2025/1/5 sun. 11:30a.m.-2:00p.m. LO
料 金 Price
■新春特別ランチ A
1名様 ¥6,000 (¥7,260 税・サ込)
per person
■新春特別ランチ B
1名様 ¥9,000 (¥10,890 税・サ込)
per person
新春特別ランチ A
1名様 ¥6,000 (¥7,260 税・サ込)
旬鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツのコンデュモン 柚子香るオクノ卵塩漬け
Marinated seasonal fish with beet and salted Okuno egg, yuzu flavor
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
旬鮮魚のグリル 冬野菜のエチュベ 冬葱のユイルと魚貝のスープ・ド・ポワソン
Grilled seasonal fish with winter vegetable étuver, Green onion huile and seafood soupe-de-poisson
特選国産豚肩ロースロティ トリュフとオリーブのピュレ・ド・ポム・ド・テール
葉唐辛子のジュー・ド・ノアゼット
Specialty domestic pork shoulder roast roti truffle and olive purée de pomme de terre leaf chili pepper jeux de noisette
兵庫県産イチゴとホワイトチョコのブランマンジェ タピオカと氷餅のネージュ または ソルベ盛り合わせ
Strawberry from Hyogo and white chocolate blanc-manger with tapioca and freeze-dried mochi or Sherbet
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
新春特別ランチ B
1名様 ¥9,000 (¥10,890 税・サ込)
旬鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツのコンデュモン 柚子香るオクノ卵塩漬け
Marinated seasonal fish with beet and salted Okuno egg, yuzu flavor
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
旬鮮魚と北陸産帆立貝のグリル 冬野菜のエチュベ 冬葱のユイルと魚貝のスープドポワソン
Grilled seasonal fish and scallops from Hokuriku region with winter vegetable étuver , Green onion huile and seafood soupe-de-poisson
特選牛フィレグリル パンチェッタともち麦のカスレ 完熟林檎と淡路玉ねぎのソースジャポネ
Specially beef fillet grill, Pancetta and glutinous wheat cassoulet, Ripe apple and Awaji onion sauce japonais
兵庫県産イチゴとホワイトチョコのブランマンジェ タピオカと氷餅のネージュ または ソルベ盛り合わせ
Strawberry from Hyogo and white chocolate blanc-manger with tapioca and freeze-dried mochi or Sherbet
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
coffee or tea
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.