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「九州・沖縄 フェア」 ディナーコース Dinner Course 2025.3/1 sat.~5/6 tue.

期 間 Date

  • 2025.3/1 sat.~5/6 tue.
    5:30p.m.~8:30p.m.L.O.

九州・沖縄 フェア「スパキュイジーヌ」ディナーメニュー

【お食事のみ】¥11,000(¥13,310 税・サ込) 【温泉入浴付】¥14,310(税・サ込)

  • 食前のドリンク
    aperitif

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • キビナゴのマリネ 熊本県産茎わかめと海苔のタプナード 黒ゴマと柚子胡椒
    Marinated silver-stripe round herring with wakame stem from Kumamoto and laver tapenade, black sesame and Yuzu pepper

  • 高菜と烏賊 粉納豆と古代米
    Squid rolled with leaf mustard, powdered Natto and wild rice

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Spring cabbage and Awaji onion potage

  • 旬鮮魚のグリル 菜の花のシヴェ 空豆と博多魚醤「えそ醤」
    Grilled seasonal fish with rape blossoms civet, broad beans and fish sauce from Fukuoka

  • 天草ポークバラ肉と九州赤ワインのブレゼ 春野菜と甘太くんサツマイモピューレ
    Braised Amakusa pork belly with Kyushu red wine, spring vegetable and sweet potato puree

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • 不知火(デコポン)とかるかん オランジェットと奄美大島産”水間黒糖”
    Sumo citrus and Japanese sweet wagashi "Karukan", orangette and "Mizuma brown sugar" from Amami Ōshima

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

    ※アレルギー食材(大豆・小麦・ゼラチン・乳・卵・鶏肉・豚肉・牛肉)を含む食材を使用しています。

アイランドコース “island course”

¥7,000(¥8,470税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 桜鯛の焼き霜 丹波黒豆と兵庫県産ドライトマト エピス・スマック
    Yakishimo-style scorched sakura sea bream with black soybeans from Tamba and dried tomato from Hyogo, epice sumac

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください
    Please choose one dish

    ●旬鮮魚ポアレ ホワイトアスパラクーリー 桜エビと浅利のビスク
    Pan-fried seasonal fish with white asparagus sauce, sakura shrimp and asari clam bisque
    ●本日の特選肉料理
    Specially selected meat dish of the day
    ●播州赤鶏グリル 春ニラとオクノ卵  +¥1500
    Griiled Banshu chicken with spring Chinese chive and Okuno egg
    ●特選和牛ロース肉(100g)のグリユ ブラッドオレンジのビガラード +¥3500
    Grilled specially selected Japanese beef sirloin with blood orange bigarade
    ●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 柑橘ゆうこうと池本醤油 シェーブルのラぺ   +¥4500
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with japanese citrus yuko and Ikemoto soy sauce, goat cheese raper
    ●特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g)のグリユ 花山葵漬けとジュ・ド・ブッフ    +¥6,000
    Grilled specially selected Kobe beef round with pickled wasabi flower and beef broth

  • デザート
    Dessert

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

    ※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。

ディナー グルマン “dinner gourmand”

¥9,000(¥10,890税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 桜鯛の焼き霜 丹波黒豆と兵庫県産ドライトマト エピス・スマック
    Yakishimo-style scorched sakura sea bream with black soybeans from Tamba and dried tomato from Hyogo, epice sumac

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム Seasonal vegatable soup

  • 旬鮮魚ポアレ ホワイトアスパラクーリー 桜エビと浅利のビスク
    Pan-fried seasonal fish with white asparagus sauce, sakura shrimp and asari clam bisque

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish

    ●本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day
    ●播州赤鶏グリル 春ニラとオクノ卵  +¥1500
    Griiled Banshu chicken with spring Chinese chive and Okuno egg
    ●特選和牛ロース肉(100g)のグリユ ブラッドオレンジのビガラード +¥3500
    Grilled specially selected Japanese beef sirloin with blood orange bigarade
    ●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 柑橘ゆうこうと池本醤油 シェーブルのラぺ    +¥4500
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with japanese citrus yuko and Ikemoto soy sauce, goat cheese raper

  • デザート
    Dessert

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

    ※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。

セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” *5日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。

¥20,000(¥24,200税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 季節のプルミエ
    Seasonal hors d'oeuvre.

  • お野菜のドゥジェーム
    Deuxième

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup

  • 旬のポワソン
    Fish dish

  • 特製ヴィアンド
    Meat dish

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • Kobegrill 特製アシェットデセール
    Assiette dessert

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥14,000(¥16,940税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 桜鯛の焼き霜 丹波黒豆と兵庫県産ドライトマト エピス・スマック
    Yakishimo-style scorched sakura sea bream with black soybeans from Tamba and dried tomato from Hyogo, epice sumac

  • 淡路島サクラマスと新玉ねぎ ピスタチオミルクとユイル
    Cherry salmon from Awaji Island and new onion with pistachio milk and oil

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable soup

  • 旬鮮魚ポアレ ホワイトアスパラクーリー 桜エビと浅利のビスク
    Pan-fried seasonal fish with white asparagus sauce, cherry shrimp and asari

  • 特選神戸牛内モモ肉のロティ 花山葵漬けとジュ・ド・ブッフ
    Roasted specially selected Kobe beef round with pickled wasabi flower and beef broth

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • デザート
    Dessert

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or tea

    ※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・ゼラチン・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.
 

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