11:30a.m.-2:30p.m. LO
1/1~1/3は2部制となります。
1/1~1/5「福壽 ふくじゅ」メニュー
新春五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of New Year's cold appetizers
干し貝柱と湯葉入り五目とろみスープ
Thick soup with dried scallops and tofu skin
蒸し点心三種盛り合わせ
Three kinds of steamed dim sum
ソフトシェルクラブのチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised soft shell crab with chili sauce, steamed bread
翠亨園特製黒酢のスブタ
Specially made sweet and sour pork with black vinegar
五目焼き飯
Chinese fried rice
杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
Almond jelly with fresh lemon
1/1~1/5「新禧 しんき」メニュー
新春オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
蟹肉入りカブラのとろみスープ
Turnip thick soup with crabmeat
大海老の紅白仕立て チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised lobster with chili sauce and mayonnaise sauce
金目鯛の葱生姜蒸し 特製醤油
Steamed splendid alfonsino with green onion and ginger, special soy sauce
豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
Braised pork rib with dark vinegar
海の幸入り玉子あんかけご飯
Seafood and egg on rice with starchy sauce
果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
Mango pudding with mango pulp, sesame dumpling