<3/1 sat.~ 5/6 tue.>
中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。
効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham
海老と烏賊の淡路島産藻塩炒め 翡翠ソース添え
Stir-fried prawn and squid with seaweed salt from Awaji Island, green sauce
いろいろ野菜の蒸籠蒸し 沖縄県産 ゆし豆腐ドレッシング
Steamed various vegetables with Yushi tofu dressing from Okinawa
豚フィレ肉のイチゴ巻き特製黒酢ソース ヨーグルトがけ
Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce and yogurt
兵庫県加東市産 もち麦と鯛入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with local glutinous oats and sea bream
正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
Almond jelly with apricot liquor jelly
驊騮(かりゅう)Karyu
<3/1 sat.~ 5/6 tue.>
鹿児島県産枕崎ぶえん鰹のたたき サラダ仕立て
Salad-styled Spanish mackerel tataki
沖縄県産 モズクと蟹肉入りとろみスープ
Thick soup with Mozuku seaweed from Okinawa and crabmeat
蒸し点心三種盛り合わせ
Three kinds of steamed dim sum
海老・烏賊の淡路島産藻塩炒め 翡翠ソース添え
Stir-fried prawn and squid with seaweed salt from Awaji Island, green sauce
宮崎県産 みやざきブランドポークと春キャベツのホイコーロー
Twice cooked Miyazaki brand pork and spring cabbage
鯛と大葉入り焼き飯
Chinese fried rice with sea bream and perilla
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
青龍(せいりゅう)Seiryu
<3/1 sat.~ 5/6 tue.>
明石鯛のお刺身 サラダ仕立て
Salad with sliced sea bream from Akashi
蟹肉と翡翠玉入り上湯スープ
Thick soup with crabmeat and spinach
ショウロンポウ
Soup dumpling
ロブスターテールと旬野菜の淡路島産藻塩炒め
Stir-fried lobster tail and vegetables with seaweed salt from Awaji Island
福岡県産 はかた地どりの煎り焼き 山葵風味ソース
Roasted Hakata chicken with wasabi sauce
長崎県産 五島手延うどんのジャージャン麺
“Zhajiangmian” Chinese dish of ground pork over wheat noodles from Goto Islands
ピンクグレープフルーツとタピオカ入りマンゴーココナッツミルクと中国風蒸しカステラ
Mango coconut milk with pink grapefruit and tapioca and Chinese-style steamed sponge cake
神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』
<3/1 sat.~ 5/6 tue.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
ロブスターテールのタラバ蟹肉入りあんかけ 宮崎県産 黄金イクラ添え
Stir-fried lobster tail with crabmeat starchy sauce topped with gold salmon roe
和牛モモ肉と春キャベツのホイコーロー
Twice cooked Wagyu round and spring cabbage
桜海老入り焼き飯 上湯スープがけ
Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
麒麟(きりん)Kirin
<3/1 sat.~ 5/6 tue.>【3日前日までに要予約】
春の味覚入り特製オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
Braised abalone with specially made sauce
伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
Lobster (stewed with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)
神戸牛スネ肉入りマーボー豆腐
Braised tofu and Kobe beef shank with chili
ご飯
Rice
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice