旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
三種オードブル盛り合わせ
3 kinds of appetizers
海の幸と豆腐のとろみスープ
Thick soup with seafoods and tofu
蒸し点心二種盛り合わせ
Two kinds of steamed dim sum
海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised prawn with chili sauce and mayonnaise
豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
Stewed pork with dark vinegar
五目焼き飯
Chinese fried rice
白玉団子入りクルミのおしるこ
Sweet red bean soup with rice-flour dumpling and walnuts
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
鰤のお刺身サラダ仕立て
Salad-style yellowtail sashimi
干し貝柱と湯葉入りとろみスープ
Thick soup with dried scallops and tofu skin
小籠包
Soup dumpling
大海老と烏賊の自家製XO醤炒め
Stir-fried lobster and squid with XO sauce
豚バラ肉のやわらか梅菜蒸し 蒸しパン添え
Stewed pork belly with Plum Nai, steamed bread
チャーシューと白葱入り汁そば
Noodle soup with Chinese-styled roast pork and leeks
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。 Please understand menu items can be changed without notice